BIOZONE® HAJUNPOISTAJA


Biozone® -hajunpoistaja pitää jätepuristimen ympäristön raikkaana ja puhtaana estäessään epämiellyttävän hajun muodostumisen.

Biozone® on suunniteltu erityisesti toimimaan jätepuristinten ja säiliöiden yhteydessä. Biozone® on hajunpoiston tieteellinen sovellus ja nykyajan tehokkain tapa estää jätteiden hajunmuodostus. Se pureutuu suoraan ongelman ytimeen muodostamalla elektronisesti otsonia, joka hajottaa ja tuhoaa kaikki osmogeenit, hajua muodostavat molekyylit, ja muuttaa ne vesihöyryksi ja muiksi vaarattomiksi kaasuiksi.

Biozone® korvaa vanhentuneet hajunpoistomenetelmät kuten tuulettimet, kemikaalit tai keinotekoiset tuoksuaineet, joilla on pyritty vain peittämään muodostunutta hajua. Nämä menetelmät eivät vaikuta ongelman syyhyn.

Biozone® poistaa hajuongelman tuhoamalla kaikki bakteerit ja se estää myös homeen muodostumisen helpottaen näin puristinalueen hygienisyyttä. Biozone tuottaa otsonia enimmillään 15 ppm (miljoonasosaa). Otsoni hajoaa nopeasti normaaliksi hapeksi.

Biozone® -laitteen sijoitus
Biozone® voidaan asentaa jätepuristimeen tai sen välittömään läheisyyteen, esim. seinään. Otsoni johdetaan joustavalla, halkaisijaltaan 65 mm letkulla puristinkammioon, jätesäiliöön tai molempiin.
 

malli 1G 2G
ulkomitat 600X400X200 mm 800X400X200 mm
paino 20 kg 30 kg
sähkönkulutus 130 W / 220 V 300 W / 220 V
sähköliitäntä valovirtapistoke valovirtapistoke
asennustapa seinään/puristimeen seinään/puristimeen
otsonin ulostulo 65 mm putki 2 X 65 mm putki
jatkoletku joustava RST tai ALU -letku
käyttösuositus
jätehuoneet, puristimet, pumppuasemat,
kompostointilaitteet yms. hajuongelma-
paikat

 

 Eliminoi hajut
 Ei kemikaaleja, eikä lisäaineita
 Helppo liittää jätepuristimeen joustavalla letkulla
 Voidaan asentaa vanhoihinkin jätepuristimiin
 Sähköliitäntä pistokkeella
 Alhaiset käyttökustannukset
 Kestävä rakenne
 Olematon huoltotarve
 Sähkönkulutus max 130 W

Biozone® on Kapasity Oy:n rekisteröity tuotemerkki