jäte­murskaimet

Toteutamme jätemurskaimien asennukset ja huollot avaimet käteen periaatteella ympäri Suomen.
Jätemurskaimet Kapasitylta.

jäte­murskaimet

Murskaimella tarkoitetaan konetta, joka sähkömoottoria, voimansiirtoa sekä hydrauliikaa käyttäen murskaa erilaiset materiaalit pienemmäksi. Murskaimella voidaan murskata erilaisia jätejakeita, teollisuuden rejektejä, puuta, metallia, elektroniikkaa tai ihan pahvia ja muovia. Murskaimia ovat rumpumurskaimet, esimurskaimet, vasaramurskaimet, levymurskaimet sekä niin kutsutut lavajyrät eli Roll Packerit. Jätemurskaimet ja murskaavat paalaimet Kapasityltä.

Suodata jätejakeiden mukaan:
reset icon
Tyhjennä valinta
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Lavamurskaimet

Lavamurskaimet

Lavamurskain on erinomainen ratkaisu puujätteelle tai jätejakeille, joita ei mahdu keräämään kuin avolavalle.

Jätejakeet:
Muovi
Puu
Sekajäte
Pahvi
Metalli
Suuret jakeet
ZENO-murskaimet

ZENO-murskaimet

Vankkarakenteinen vaihtoehto kun tarvitaan suurta täyttöaukkoa ja tuntikapasiteettia.

Jätejakeet:
Biojäte
Muovi
Puu
Sekajäte
Pahvi
Suuret jakeet
JBF-murskaimet

JBF-murskaimet

JBF-levymurskaimet

Jätejakeet:
Biojäte
Energiajäte
Metalli
Muovi
Pahvi
Käytetyt ja kunnostetut jätemurskaimet Kapasitylta.

Käytetyt ja kunnostetut jätemurskaimet

Kapasityltä löytyy kuiluja ja alipainekuljettimia lukuun ottamatta kaikkia valmistamiamme ja maahantuomiamme laitteita käytettyinä. Käytettyjä laitteita me tehdaskunnostamme ja samalla modifioimme ja räätälöimme sopimaan uuden asiakkaan tarpeisiin.
Kauppakeskus Lundi
”Yhteistyö Kapasityn kanssa on ollut ammattitaitoista ja luotettavaa. Kapasityn valintaan vaikutti aikaisemmat hyvät kokemukset laajasta asiantuntemuksesta ja asiakkaan tarpeiden tuntemisesta. Jätehuollon muutosprojekti Kauppakeskus Lundissa saatiin toteutettua erinomaisesti tiukassa aikataulussa.”

Sari Puhilas

Kauppakeskuspäällikkö / Kauppakeskus Lundi

Niemi Palvelut Oy
"Kapasityn asiantuntemus, perehtyminen haasteisiimme sekä tätä kautta toteutetut innovatiiviset ratkaisuehdotukset helpottivat päätöstä kumppanin valinnassa. Saavutetut tavoitteet ovat täyttyneet ja tältä pohjalta meidän on hyvä lähteä kehittämään kierrätyskonseptiamme tulevaisuudessa."

Mikko Helvelahti

Kierrätysliiketoiminnan johtaja, varatoimitusjohtaja / Niemi Palvelut Oy

jätemurskaimt hinta

Jätemurskaimien hinnat vaihtelevat suuresti riippuen eri laitteiden ominaisuuksista ja hankittavasta kokonaisuudesta. Tämä hintavaihtelu johtuu siitä, että jokainen paalain on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin: pienemmät mallit soveltuvat yksinkertaisiin, vähemmän vaativaan käyttöön, kun taas suuremmat ja monipuolisemmat yksiköt on tarkoitettu intensiivisempään ja ammattimaiseen käyttöön.

Hinnat voivat vaihdella merkittävästi lisävarusteiden ja teknisten ominaisuuksien, kuten automaation asteen, kapasiteetin ja energiatehokkuuden mukaan. Tästä syystä on tärkeää arvioida tarkasti omat tarpeet ja vertailla eri vaihtoehtoja, jotta löytää kustannustehokkaan ja toimivan ratkaisun jätehuollon haasteisiin.

Ota yhteyttä
Lavamurskaimet
alk. 8 500 € (+alv)
ZENO-murskaimet
alk. 19 500 € (+alv)

usein kysyttyä

Olemme koonneet tähän vastauksia  asiakkaiden eniten kysymiin kysymyksiin.

Ota yhteyttä
Kuinka nopeasti voin saada murskaimen?

Riippuen murskaintyypistä ja sen varustelutasosta murskaimen toimitusaika vaihtelee 6 - 20 viikon välillä riippuen tehtaan työtilanteesta ja murskaimen erikoisuudesta.

Voiko kaikkia jätelajeja murskata?

Kyllä voi ja murskataankin. Murskaus on lähes aina ensimmäinen osa prosessia, kun jätteitä esimerkiksi lähdetään erottelemaan automaattisilla laitteilla.

Mistä hinnoista puhutaan?

Murskaimien hintahaitari on valtava ja hinta riippuu murskattavan materiaalin määrästä per tunti sekä kuinka pientä murskattavan materiaalin täytyy olla murskauksen jälkeen. Tyypillisesti murskaimien hinnat lähtevät n. 80 000 € (alv. 0%) ja nousevat aina satoihin tuhansiin ja miljooniin euroihin asti.

Miten pitkäikäisiä laitteet ovat?

Riippuen käytöstä ja mitä materiaalia murskataan murskaimien käyttöiät vaihtelevat 15 - 25 vuoden välillä. Useimpia murskaimia voi tehdaskunnostaa ja riittävän ajoissa tehdaskunnostuksella murskaimen käyttöikä voidaan helposti kaksinkertaistaa!

Kuka huoltaa laitteen?

Kapasity huolehtii laitteiden huollosta ja kunnossapidosta valtakunnallisella huoltoverkostollaan.   Huoltopäivystys palvelee ja neuvoo asiakkaita sekä käyttäjiä vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Kuinka nopeasti saan huollon laitteelle?

Riippumatta sijainnista ja laitteesta pystymme järjestämään huollon seuraavalle arkipäivälle.

seuraavaksi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä varmistaaksesi jätehuoltonne kustannustehokkuus ja ajantasaisuus.

Referenssit

Tutustu toimituksiimme referenssisivuilla.

Lue lisää

Ajankohtaiset

Lue ajankohtaisia uutisia sekä ajatuksiamme kiertotaloudesta.

Lue lisää