Älyratkaisut

Tekniikka ja automaatio osana laitteidemme toimintaa.
Älyratkaisut Kapasitylta.

Viisas pääsee vähemmällä

Nykyaikaisissa jätepuristimissa käytetään älyratkaisuja, kuten sensoriteknologiaa, joka tunnistaa jätemäärän ja säätää puristusvoimaa optimaalisen tiivistystuloksen saavuttamiseksi. Tämä mahdollistaa jätehallinnan tehostamisen ja kustannussäästöt, kun taas vikadiagnostiikka ja ennakoiva huolto lisäävät laitteiden käyttöikää ja luotettavuutta. Nämä älykkäät toiminnot edistävät tehokkaampaa ja kestävämpää ympäristönhoitoa.

Huollot ja tyhjennykset automaattisesti

Käyttödata talteen

Lue lisää
Kaikki meidän kauttamme saatavat laitteet ja laitteistot, oli kyse sitten valmistamastamme Tunnel®-jätepuristimesta, yksittäisestä pahvipaalaimesta tai valtavasta jäte- ja pyykkikuilujärjestelmästä ovat varusteltu valmiuksilla älykkääseen etäyhteyteen.
Älyratkaisut Kapasitylta.

esimerkkejä älyratkaisuis-tamme

Jätepuristimissa älykäs täyttöasteenmittaus tietää missä asennossa mäntä on eikä hämäänny luulemaan täyteen ahdettua suppiloa täydeksi säiliöksi. Jätepuristimet tunnistavat erilaiset vikantilanteet, kuten tukkeutumiset, liian vähäinen öljyn määrä tai jokin muu rikkoutuminen ja tekevät havainnostaan vikailmoituksen.

Sujuvoittaa laitteiden käyttöä ja parantaa kuormapainoja

Vähentää energiankulutusta ja pidentää laitteen elinkaarta

Vähentää huoltokatkoksia ja lyhentää käyttökatkoksien määrää

Ota yhteyttä
Kauppakeskus Lundi
”Yhteistyö Kapasityn kanssa on ollut ammattitaitoista ja luotettavaa. Kapasityn valintaan vaikutti aikaisemmat hyvät kokemukset laajasta asiantuntemuksesta ja asiakkaan tarpeiden tuntemisesta. Jätehuollon muutosprojekti Kauppakeskus Lundissa saatiin toteutettua erinomaisesti tiukassa aikataulussa.”

Sari Puhilas

Kauppakeskuspäällikkö / Kauppakeskus Lundi

Niemi Palvelut Oy
"Kapasityn asiantuntemus, perehtyminen haasteisiimme sekä tätä kautta toteutetut innovatiiviset ratkaisuehdotukset helpottivat päätöstä kumppanin valinnassa. Saavutetut tavoitteet ovat täyttyneet ja tältä pohjalta meidän on hyvä lähteä kehittämään kierrätyskonseptiamme tulevaisuudessa."

Mikko Helvelahti

Kierrätysliiketoiminnan johtaja, varatoimitusjohtaja / Niemi Palvelut Oy

usein kysyttyä

Olemme koonneet tähän vastauksia  asiakkaiden eniten kysymiin kysymyksiin.

Ota yhteyttä
Voinko saada Kapasityn älyratkaisuja vanhoihin laitteisiin?

Voit saada, esimerkiksi täyttöasteen kaukovalvontaan meiltä löytyy kaikkiin markkinoilla oleviin jätepuristimiin sopiva laite: Wistor®. Lue lisää täältä.

Täydellisen etäyhteyden saaminen vanhoihin Kapasityn laitteisiin on mahdollista, mutta riippuu laitteesta. Ole yhteydessä meihin selvittääkseksi onko täydellinen etäyhteys saatavilla.

Mistä hinnoista puhutaan?

Älyratkaisujen kustannus uuteen laitteeseen uutta laitetta ostaessa on satoja euroja riippuen laitteesta tai vuokratessa lisää vuokraerää muutaman kympin kuukaudessa.

Käytettyihin ja vanhoihin laitteisiin älyratkaisujen kustannus alkaa satasista ja voi pahimmillaan olla tuhansia euroja tai siitä laskettu vuokraerä.

Miten pitkäikäisiä laitteet ovat?

Laitteen käyttöikä riippuu paljon minkä jätejakeen puristamiseen sitä käytetään, miten suuret puristettavat jätemäärät ovat sekä miten laitetta huolletaan ja käytetään.   Tyypillisesti Kapasityn laitteiden käyttöikä vaihtelee 15 - 40 vuoteen riippuen käytöstä. Laitteiden käyttöikää voidaan pidentää huomattavasti, usein jopa moninkertaistaa tehdaskunnostamalla jätehuollon laite tarpeeksi ajoissa.

Kuka huoltaa laitteen?

Kapasity huolehtii laitteiden huollosta ja kunnossapidosta valtakunnallisella huoltoverkostollaan.   Huoltopäivystys palvelee ja neuvoo asiakkaita sekä käyttäjiä vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Kuinka nopeasti saan huollon laitteelle?

Riippumatta sijainnista ja laitteesta pystymme järjestämään huollon seuraavalle arkipäivälle.

ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan yhdessä teidän projektistanne.

Yhteydenotto

Viestisi lähti mallikkaasti matkaan! Vastaamme siihen mahdollisimman pian.
Jokin meni pieleen. Tarkista vielä kentät ja kokeile uudestan.

Tarjouspyyntö

Viestisi lähti mallikkaasti matkaan! Vastaamme siihen mahdollisimman pian.
Jokin meni pieleen. Tarkista vielä kentät ja kokeile uudestan.

Huoltotilaus

Viestisi lähti mallikkaasti matkaan! Vastaamme siihen mahdollisimman pian.
Jokin meni pieleen. Tarkista vielä kentät ja kokeile uudestan.

Tarviketilaus

Viestisi lähti mallikkaasti matkaan! Vastaamme siihen mahdollisimman pian.
Jokin meni pieleen. Tarkista vielä kentät ja kokeile uudestan.
Iiro Kankaansyrjä, Toimitusjohtaja, Kapasity Oy

Iiro Kankaansyrjä

2. sukupolven yrittäjä