Pahvi­paalaimet

Toteutamme paalaimien asennukset ja huollot avaimet käteen periaatteella ympäri Suomen.
Kapasityn pahvipaalaimet

Pahvi­paalaimet

Pahvipaalaimella tai yleisesti jätepaalaimella tarkoitaan konetta, joka hydrauliikkaa käyttämällä pakkaa useimmiten muovia, pahvia tai paperia tiiviiseen kuution muotoiseen paaliin, joka sidotaan joko manuaalisesti tai automaattisesti. Joillain erikoisvarustelluilla vaakapaalaimilla voidaan paalata myös seka- ja energiajätettä. Jätepaalaimia ovat pystypaalaimet, vaakapaalaimet sekä niin kutsutut säkkipuristimet. Jätepaalain on erinomainen laite keräämään muovia tai pahvia. Pahvipaalaimet ja muovipaalaimet Kapasityltä. Meiltä myös huollot muovi- ja pahvipaalaimille ympäri Suomen. Asiantuntijamme auttavat mielellään oikean paalaimen valinnassa tai jätehuollon kokonaisratkaisuissa. Ota vain yhteyttä!

Suodata jätejakeiden mukaan:
reset icon
Tyhjennä valinta
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
HSM-pystypaalaimet

HSM-pystypaalaimet

Erittäin järeästi rakennetut ja toimintavarmat pystypaalaimet saksalaiselta perheyhtiöltä vuosikymmenien kokemuksella.

Jätejakeet:
Muovi
Pahvi
Tekstiilit
HSM-vaakapaalaimet

HSM-vaakapaalaimet

Erittäin järeästi rakennetut ja toimintavarmat vaakapaalaimet saksalaiselta perheyhtiöltä vuosikymmenien kokemuksella.

Jätejakeet:
Energiajäte
Pahvi
Sekajäte
Muovi
Tekstiilit
Nättraby-pystypaalaimet

Nättraby-pystypaalaimet

Laadukkaat ruotsalaisvalmisteiset Nättraby Verktygs -paalaimet tarjoavat maksimaalista paalainvoimaa, mutta ne ovat silti hiljaisempia ja pienempiä kuin tavalliset paalaimet. Sähkömekaanisten Nättraby®-paalainten avulla käsittelet paalattavaa materiaalia ekologisesti ja taloudellisesti. Uusi mallisto on syntynyt pitkän tuotekehitystyön ja menestyksekkään historian seurauksena.

Jätejakeet:
Muovi
Pahvi
Tekstiilit
Säkkipuristimet

Säkkipuristimet

Tunnel®-jätepuristimet edustavat jätealan edistyksellisimpiä laitekokonaisuuksia. Niiden ainutlaatuiset ratkaisut tarjoavat markkinoiden pisimmän huoltovälin sekä suurimman pakkauskyvyn.

Jätejakeet:
Muovi
Sekajäte
Pahvi
Energiajäte
Käytetyt ja kunnostetut pahvipaalaimet.

Käytetyt ja kunnostetut pahvipaalaimet

Kapasityltä löytyy kattava valikoima erilaisia pysty- ja vaakapaalaimia käytettynä erilaisiin tarpeisiin.
Kauppakeskus Lundi
”Yhteistyö Kapasityn kanssa on ollut ammattitaitoista ja luotettavaa. Kapasityn valintaan vaikutti aikaisemmat hyvät kokemukset laajasta asiantuntemuksesta ja asiakkaan tarpeiden tuntemisesta. Jätehuollon muutosprojekti Kauppakeskus Lundissa saatiin toteutettua erinomaisesti tiukassa aikataulussa.”

Sari Puhilas

Kauppakeskuspäällikkö / Kauppakeskus Lundi

Niemi Palvelut Oy
"Kapasityn asiantuntemus, perehtyminen haasteisiimme sekä tätä kautta toteutetut innovatiiviset ratkaisuehdotukset helpottivat päätöstä kumppanin valinnassa. Saavutetut tavoitteet ovat täyttyneet ja tältä pohjalta meidän on hyvä lähteä kehittämään kierrätyskonseptiamme tulevaisuudessa."

Mikko Helvelahti

Kierrätysliiketoiminnan johtaja, varatoimitusjohtaja / Niemi Palvelut Oy

pahvipaalain hinta

Paalaimien hinnat vaihtelevat suuresti riippuen eri laitteiden ominaisuuksista ja hankittavasta kokonaisuudesta. Tämä hintavaihtelu johtuu siitä, että jokainen paalain on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin: pienemmät mallit soveltuvat yksinkertaisiin, vähemmän vaativaan käyttöön, kun taas suuremmat ja monipuolisemmat yksiköt on tarkoitettu intensiivisempään ja ammattimaiseen käyttöön.

Hinnat voivat vaihdella merkittävästi lisävarusteiden ja teknisten ominaisuuksien, kuten automaation asteen, kapasiteetin ja energiatehokkuuden mukaan. Tästä syystä on tärkeää arvioida tarkasti omat tarpeet ja vertailla eri vaihtoehtoja, jotta löytää kustannustehokkaan ja toimivan ratkaisun jätehuollon haasteisiin.

Ota yhteyttä
HSM-pystypaalaimet
alk. 7300 € (+alv)
HSM-vaakapaalaimet
alk. 85 500 € (+alv)
Nättraby-pystypaalaimet
alk. 6 500 € (alv %)

usein kysyttyä

Olemme koonneet tähän vastauksia  asiakkaiden eniten kysymiin kysymyksiin.

Ota yhteyttä
Kuinka nopeasti voin saada paalaimen?

Heti varastosta. Jos tarpeen mukaista paalainta ei löydy varastosta, sen toimittaminen valmistajalta Kapasitylle kestää tyypillisesti 5 - 9 viikkoa.

Voiko kaikkia jätelajeja paalata?

Periaatteessa kyllä voi, mutta biojätteen paalaaminen ei olisi kauhean mielekästä ja lisäksi valtavan sotkuista touhua.  Pystypaalaimella voi paalata periaatteessa mitä vain kuivia jätejakeita, kuten pahvia, muovia tai muita pakkausmateriaaleja kuten EPS-muovia (styroksi) sekä vaahtomuovia.  Vaakapaalaimella voi paalata kaikkia yllä olevia jakeita, mutta myös jätteiksi miellettyjä jätejakeita kuten sekajätettä ja energiajaetta, jos laite on varusteltu siihen.

Miten pitkäikäisiä laitteet ovat?

Laitteen käyttöikä riippuu paljon minkä jätejakeen puristamiseen sitä käytetään, miten suuret puristettavat jätemäärät ovat sekä miten laitetta huolletaan ja käytetään.   Tyypillisesti Kapasityn laitteiden käyttöikä vaihtelee 15 - 40 vuoteen riippuen käytöstä. Laitteiden käyttöikää voidaan pidentää huomattavasti, usein jopa moninkertaistaa tehdaskunnostamalla jätehuollon laite tarpeeksi ajoissa.

Kuka huoltaa laitteen?

Kapasity huolehtii laitteiden huollosta ja kunnossapidosta valtakunnallisella huoltoverkostollaan.   Huoltopäivystys palvelee ja neuvoo asiakkaita sekä käyttäjiä vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Kuinka nopeasti saan huollon laitteelle?

Riippumatta sijainnista ja laitteesta pystymme järjestämään huollon seuraavalle arkipäivälle.

seuraavaksi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä varmistaaksesi jätehuoltonne kustannustehokkuus ja ajantasaisuus.

Referenssit

Tutustu toimituksiimme referenssisivuilla.

Lue lisää

Ajankohtaiset

Lue ajankohtaisia uutisia sekä ajatuksiamme kiertotaloudesta.

Lue lisää