Jätteensiirto

Toteutamme jätteen- ja pyykin siirtojärjestelmien tarvekartoituksesta asennuksiin avaimet käteen ympäri Suomen.
Toteutamme jätteen- ja pyykin siirtojärjestelmien tarvekartoituksesta asennuksiin avaimet käteen ympäri Suomen.

jätteensiirto

Pyykin -ja jätteensiirtolaitteistoilla tarkoitetaan järjestelmiä, jotka siirtävät automaattisesti pyykkiä tai jätteitä jonkin alueen sisällä ja mahdollisesti lajittelevat eri pyykki- ja jätelaadut eri keräyssäiliöihin. Pyykkikuiluilla ja jätekuiluilla voidaan siirtää pyykit ja jätteet erittäin vaivattomasti käyttäen painovoimaa apuna. Kuiluilla siirrot vertikaalisti. Alipainejärjestelmillä voidaan siirtää niin ikään myös pyykkiä ja jätteitä, mutta alipainekuljettimia kannattaa käyttää vain horisontaaliseen siirtoon. Jätekuilut, pyykkikuilut sekä alipainejärjestelmät Kapasityltä lähes 40 vuoden kokemuksella.

Suodata jätejakeiden mukaan:
reset icon
Tyhjennä valinta
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alipaine­järjestelmät

Alipaine­järjestelmät

Alipainejärjestelmän avulla voidaan siirtää jätteitä tai pyykkejä rakennuksen sisällä, rakennuksesta toiseen tai usemmasta rakennuksesta kootusti yhteen tilaan, jossa jätteet ja pyykit prosessoidaan automaattisesti jatkokäsittelyä varten.

Jätejakeet:
Biojäte
Muovi
Sekajäte
Pahvi
Energiajäte
Pyykki
Jätekuilut

Jätekuilut

Jätekuilujen avulla voidaan siirtää jätteitä rakennuksen sisällä kootusti yhteen tilaan, jossa jätteet prosessoidaan automaattisesti jatkokäsittelyä varten.

Jätejakeet:
Biojäte
Muovi
Sekajäte
Pahvi
Energiajäte
Pyykkikuilut

Pyykkikuilut

Pyykkikuilujen avulla voidaan siirtää pyykkejä rakennuksen sisällä kootusti yhteen tilaan, jossa pyykit prosessoidaan automaattisesti jatkokäsittelyä varten.

Jätejakeet:
Pyykki
Tekstiilit
Kauppakeskus Lundi
”Yhteistyö Kapasityn kanssa on ollut ammattitaitoista ja luotettavaa. Kapasityn valintaan vaikutti aikaisemmat hyvät kokemukset laajasta asiantuntemuksesta ja asiakkaan tarpeiden tuntemisesta. Jätehuollon muutosprojekti Kauppakeskus Lundissa saatiin toteutettua erinomaisesti tiukassa aikataulussa.”

Sari Puhilas

Kauppakeskuspäällikkö / Kauppakeskus Lundi

Niemi Palvelut Oy
"Kapasityn asiantuntemus, perehtyminen haasteisiimme sekä tätä kautta toteutetut innovatiiviset ratkaisuehdotukset helpottivat päätöstä kumppanin valinnassa. Saavutetut tavoitteet ovat täyttyneet ja tältä pohjalta meidän on hyvä lähteä kehittämään kierrätyskonseptiamme tulevaisuudessa."

Mikko Helvelahti

Kierrätysliiketoiminnan johtaja, varatoimitusjohtaja / Niemi Palvelut Oy

jätteensiirto hinta

Pyykin- ja jätteensiirtolaitteiston hinnat vaihtelevat suuresti riippuen eri laitteiden ominaisuuksista ja hankittavasta kokonaisuudesta. Tämä hintavaihtelu johtuu siitä, että jokainen järjestelmä on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin. Projektin lopullinen hintalappu voi vaihdella 70 000 eurosta aina miljooniin euroihin. Samoin säästetyn työn määrä vaihtelee yksittäisistä henkilötyövuosista kymmeniin henkilötyövuosiin.

Hinnat voivat vaihdella merkittävästi lisävarusteiden ja teknisten ominaisuuksien, kuten automaation asteen, kapasiteetin ja energiatehokkuuden mukaan. Tästä syystä on tärkeää arvioida tarkasti omat tarpeet ja vertailla eri vaihtoehtoja, jotta löytää kustannustehokkaan ja toimivan ratkaisun jätehuollon haasteisiin.

Ota yhteyttä
jätekuilut uhmaavat fysiikan lakeja.

usein kysyttyä

Olemme koonneet tähän vastauksia  asiakkaiden eniten kysymiin kysymyksiin.

Ota yhteyttä
Kuinka nopeasti voin saada pyykkien tai jätteidein alipaine- tai kuilujärjestelmän?

Ottaen huomioon miten syvälle rakennukseen järjestelmät on asennettu, tulee suunnittelu aloittaa yhteistyössä arkkitehdin ja insinööritoimiston kanssa rakennusta suunnitellessa. Jokainen toimitettu järjestelmä on yksilöllinen.  Toimitusaika laskien siitä, kun kaikki yksityiskohdat ovat selvillä on n. 12 - 20 viikkoa.

Voiko kaikkia jätelajeja siirtää?

Ei voi, puujäte, huonekalut sekä erilaiset kovat jakeet kuten metalli SER-jäte ovat sellaisia jakeita, joita ei sovi siirtää rakennuksen sisällä kuilua tai aliapainejärjestelmää pitkin.

Miten pitkäikäisiä laitteet ovat?

Käytännössä yhtä pitkiä kuin ympärillä olevan rakennuksen käyttöikä.   Yksittäiset laitteiston komponentit ovat käyttöiältään tyypillisesti 7 - 12 vuotta, joten järjestelmiä tulee huoltaa ja ylläpitää ennakoivasti, jotta vältytään käyttökatkoksilta.

Kuka huoltaa laitteen?

Kapasity huolehtii laitteiden huollosta ja kunnossapidosta valtakunnallisella huoltoverkostollaan.   Huoltopäivystys palvelee ja neuvoo asiakkaita sekä käyttäjiä vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Kuinka nopeasti saan huollon laitteelle?

Riippumatta sijainnista ja laitteesta pystymme järjestämään huollon seuraavalle arkipäivälle.   Tyypillisesti pyykki- ja jätejärjestelmien asiakkaat ovat keskussairaaloita, vanhainkoteja sekä hotelleja, joiden kanssa tehdään erillinen huoltosopimus ja sovitaan kohdetta parhaiten palveleva huollon vasteaika.

seuraavaksi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä varmistaaksesi jätehuoltonne kustannustehokkuus ja ajantasaisuus.

Referenssit

Tutustu toimituksiimme referenssisivuilla.

Lue lisää

Ajankohtaiset

Lue ajankohtaisia uutisia sekä ajatuksiamme kiertotaloudesta.

Lue lisää