Käytetyt jätepuristimet ja muut jätehuollon laitteet

Markkinoiden luotettavimmat käytetyt jätepuristimet ja muut jätehuollon laitteet – lähtökohtaisesti aina tehdaskunnostettuna!

Muut puhuvat käytetyistä jätepuristimista ja laitteista, me puhumme tehdaskunnostetuista. Kapasityltä löytyy kuiluja ja alipainekuljettimia lukuun ottamatta kaikkia valmistamiamme ja maahantuomiamme laitteita käytettyinä. Käytettyjä laitteita me tehdaskunnostamme ja samalla modifioimme ja räätälöimme sopimaan uuden asiakkaan tarpeisiin. Tehdaskunnostettujen laitteidemme takuu uusiutuu kunnostuksen ohessa.

Säästämme ympäristöä ja asiakkaidemme lompakkoa toimittamalla joka vuosi saman määrän tehdaskunnostettuja laitteita kuin uusia, joskus jopa enemmän! Meiltä voi hankkia jätepuristimet ja muut jätehuollon laitteet myös ilman tehdaskunnostusta tai asiakkaat voivat tuoda jopa omia laitteitaan meille tehdaskunnostettavaksi.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Oranssi jätepuristin

Myös huollot ja rahoitus hoituvat kauttamme

Tarvittaessa saat meiltä rahoituksen jätehuollon ratkaisullesi sekä huollot ja varaosat jätehuollon laitteisiin. Valtakunnallinen huoltoverkostomme takaa nopeat huollot ympäri Suomen.

Lue lisää huolloistamme tai ota yhteyttä!

  • Käytetty jätepuristin tai muu jätehuollon laite on edullisin ja ympäristöystävällisin tapa toteuttaa teknisen jätehuollon laiteinvestointi.
  • Hankkimalla tehdaskunnostetun laitteen saat laitteelle takuun.
  • Käytettyjä laitteita aina otsonigeneraattoreista jätepuristimiin ja vaakapaalaimiin sekä murskaimiin!
  • Osaamme päivittää laitteet tehdaskunnostuksessa myös sähkötekniikan puolesta: osaamme tehdä vanhoista jätepuristimista uusia älypuristimia!
  • Vaikka kaikki kuvien laitteista ovat tehdaskunnostettuja jätepuristimia, löytyy meiltä myös käytettyjä paalaimia, murskaimia sekä lavajyriä. Kysy rohkeasti!
  • Voimme toteuttaa toimituksia myös ‘’hybridi’’-mallisesti: osa laitteista uusina, osa tehdaskunnostettuina. Olemme mestareita säästämään kuluissa ja ympäristöä.
  • Osaamme todella taitavasti varustella laitteita, myös jälkikäteen.
  • Tarvittaessa voimme varustella myös asiakkaiden laitteita, joten ole yhteydessä, jos laitteesi kaipaavat päivittämistä!

Käytetty jätepuristin ja muut jätehuollon laitteet säästävät ympäristöä

Valitsemalla käytetyn jätepuristimen tai muun jätehuollon laitteen säästät lompakon lisäksi myös ympäristöä.

Olemme äärimmäisen ylpeitä siitä, että ainoana koko Euroopassa tehdaskunnostamme myymämme jätepuristimet ja muut jätehuollon laitteet itse. Hankkimalla käytetyn laitteen säästät kustannuksien lisäksi ympäristöä. Kunnostuksen hillidioksidipäästöt ovatkin vain noin 10% siitä, mitä uuden koneen valmistamisesta syntyy.

Kun haluat kokonaisvaltaista jätehuollon palvelua, sinulla on kysyttävää tai haluat hankkia uuden tai käytetyn jätehuollon laitteen, niin ota meihin yhteyttä!

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt ehdot.