Huolto, tehdaskunnostukset ja varaosat

Välitä laitteistasi huollattamalla niitä ylläpitämisen huippuosaajalla ja käyttämällä alkuperäisiä osia.

Kapasity huoltaa ja tehdaskunnostaa lähes kaikkien valmistajien laitteet, jo vuodesta 1984. Meille ovat tuttuja jätealan eri laitteet aina pystypaalaimien huolloista jätepuristimien raskaisiin kunnostus- ja korjaustöihin.

Valtakunnallinen huoltopalvelumme palvelee puhelimitse ympäri vuorokauden, josta apu löytyy aina. Kattava ja ketterä huoltoverkostomme sekä yhteistyössä toimivat kumppanit pystyvät tarjoamaan raskaitakin korjauksia nopealla vasteajalla paikallisesti toteutettuna.

Nummelasta löytyy varastosta niin tuotteiden varaosat kuin paalaintarvikkeet, kuten paalien sidontanarut- ja vaijerit sekä Bergmannin murskaavien paalaimien suursäkit. Meiltä myös Coratex®-muovintyöstökoneiden puhdistusaineet!

ABP-Combipuristin

  • Määräaikaishuollot takaavat keskeytyksettömän toiminnan sekä tuottavat tietoa laitteiden kunnosta ja elinkaaren pituudesta.
  • Huollamme niin valmistamiamme ja maahantuomiamme laitteita sekä myös muiden valmistajien laitteita.
  • Osaavan huoltohenkilökuntamme ansiosta saat kauttamme tietoa milloin laite pitäisi tehdaskunnostaa.
  • Voit tilata meiltä huollot, varaosat ja tarvikkeet suoraan yhteydenottolomakkeen kautta! Löydät sen Ota yhteyttä -sivulta.
  • Laitteen tehdaskunnostus tarkoittaa sen tekniikan ja rakenteiden tarkistamista, korjausta ja päivittämistä tämän vaatimuksien mukaisiksi.
  • Myönnämme tehdaskunnostamillemme laitteille uuden takuun, joka takaa laitteiden luotettavuuden.
  • Kauttamme voi ostaa tai vuokrata tehdaskunnostettuja laitteita sekä ostaa tai vuokrata tehdaskunnostuksen omille laitteillesi.
  • Laitteiden tehdaskunnostus on edullisin ja ympäristöystävällisin tapa päivittää tarpeet jätehuollon laitteiden osalta. Kutsu meidät käymään ja päivitetään jätehuoltonne!

Huoltomies

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt ehdot.