Kapasity Oy piirtää uusia suuntaviivoja jätealalle

Jätteiden ja jätteiksi miellettyjen materiaalien tiivistämiseen erikoistunut Kapasity Oy on tänä päivänä paljon enemmän kuin jätteenkäsittelylaitteiden valmistaja tai myyjä. Meiltä löytyy osaamista, jota ei löydy mistään muualta. Tärkeimpiä arvojamme ovat asiakaslähtöisyys ja ekologisuus.

Tarinamme alkoi vuonna 1984, kun Pekka Kankaansyrjä perusti Kapasity Oy:n. Alkuun yritys myi ulkopuolisilla valmistettuja jätteenkäsittelylaitteita, lähinnä jätepuristimia. Markkinoiden ainoina Kapasity vastasi sekä valmistuksesta että myynnistä, joka oli suuri etulyöntiasema toiminnan kehittämiselle.

Veli-Pekka

Vuonna 1988 syntyi ensimmäisen alusta loppuun saakka itse kehitetty Tunnel -puristin. Siitä lähtien Kapasityn laitteet on valmistettu kokonaan ilman muovisia osia puristinkammiossa. Prosessi on valmistusteknisesti erittäin haastava, mutta samalla se tekee laitteista kestäviä, kilpailukykyisiä, ainutlaatuisia ja ekologisia.

Alkuun laitteita myytiin lähinnä pienentämään asiakkaiden jätekuljetuksien kustannuksia, kun jätteet sai puristettua pienempään tilaan. Tänä päivänä Kapasity on mukana suunnittelemassa koko jätehuollon logistiikkaketjua ja materiaalin kiertokulkua alusta loppuun asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioon ottaen.

Kapasity-puristin

Suuri ylpeydenaiheemme on, että ainoina koko Euroopassa tehdaskunnostamme myymämme laitteet ja teemme sen itse. Tämä laskee huomattavasti laitteen elinkaarikustannusta. Lisäksi kunnostuksen hiilidioksidipäästöt ovat vain noin kymmenesosa siitä, mitä uuden koneen valmistamisesta syntyy.

Saman katon alla Nummelassa toimii tuotanto, tehdaskunnostus, suunnittelu, myynti, huollon ohjaus sekä oma huoltotiimi. Työllistämme lähes 30 henkilöä.

Ekologinen ajattelu lähtee syvältä meistä. Sitä paitsi, huonosta laadusta johtuvat harmit kestävät kauemmin kuin halvalla ostamisen ilo.

– Iiro Kankaansyrjä

Ekologinen ajattelu lähtee syvältä meistä. Kapasity tahtoo olla viemässä eteenpäin uudenlaista ajattelumallia, joka muuttaisi asenteita sekä loisi murrosta valmistavaan teollisuuteen, että uuden valmistamisen sijaan päivitetään ja moduloidaan jo olemassa olevaa.

Haluamme auttaa asiakkaitamme säästämään kustannuksissa ja hiilidioksidipäästöissä. Lisäksi asiakkaamme parantavat kilpailukykyään jakamalla omille asiakkailleen jätehuollon investointien kautta saavutetun pudotuksen päästöissä

Kun arvostat vihreyttä, kokonaisvaltaista palvelua ja haluat säästää kustannuksissa, valitse kumppaniksi Kapasity Oy.

Kapasity Group Oy

  • Suomalainen vuonna 1984 perustettu perheyritys, jonka on perustanut Pekka Kankaansyrjä. Olemme mukana suomalaisessa Perheyritysten Liitossa.
  • Asiakkaitamme ovat vähittäiskauppa, keskusvarastot, erilaiset huolinta- ja kuljetusliikkeet, teollisuus, rakennusala, jätteenkäsittely-yritykset, sairaalat ja palvelukodit sekä kiinteistöt.
  • Rakennamme asiakkaillemme toimivia järjestelmiä, joiden suunnittelussa ja toteutuksessa otetaan huomioon syntyvien jätteiden tyyppi, määrä sekä toimintaympäristön ja kiinteistöjen olosuhteet.
  • Missiomme on auttaa asiakkaitamme säästämään kustannuksissa sekä toimimaan ekologisemmin muun muassa vähentämään hiilidioksidipäästöjen määrää.

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt ehdot.