Kauppakeskus Lundi

Äkkinäinen tarve uudistaa jätehuoltoa

Uuden omistajan ottaessa ohjat Kauppakeskus Lundissa nähtiin tilaisuuus uudistaa jätehuoltoa. Lundi on elinvoimainen kauppakeskus aivan Porvoon ytimessä, ja toimii kotina monenlaiselle liikkeelle. Lundissa toimivilla yrityksillä syntyy toiminnastaan merkittävä määrä pahvia, polttokelpoista sekajätettä, biojätettä sekä muovia. Keräysvälineet ja jätehuollon prosessit olivat edelliseltä vuosikymmeneltä.

Asiakas otti yhteyttä Kapasityyn, ja tartuimme toimeen!


Toimituksen vaikutus

case Lundi widget


case lundi case lundi

Ratkaisu, johon päädyttiin

Kapasity suunnitteli laiteratkaisun, jossa jakeiden keräystä tehostettiiin yhdistämällä polttokelpoisen sekajätteen- ja pahvin keräys yhteen laitteeseen: Tunnel®-kaksoispakkaajaan. Kaksoispakkaajan ansiosta huoltopihalle vapautui tilaa niin paljon, että biojätepuristimelle ja biojäteastioita kippaavalle astiankaatolaitteelle saatiin tilaa.

Sekä jakeiden keräys kauppakeskuksessa, että jätehuollon logistiikka tehostui merkittävästi Kapasityn suunnitteleman ratkaisun ansiosta tuoden tuntuvat kustannussäästöt kauppakeskukselle.

Kauppakeskus vuokrasi Kapasity-yhtiöiden omalta konevuokraamolta Kaparentiltä laitteet, ja pääsi kustannussäästöihin kiinni heti ensimmäisestä kuukaudesta lähtien.

”Yhteistyö Kapasityn kanssa on ollut ammattitaitoista ja luotettavaa. Kapasityn valintaan vaikutti aikaisemmat hyvät kokemukset laajasta asiantuntemuksesta ja asiakkaan tarpeiden tuntemisesta. Jätehuollon muutosprojekti Kauppakeskus Lundissa saatiin toteutettua erinomaisesti tiukassa aikataulussa ”

Sari Puhilas, Kauppakeskuspäällikkö / Kauppakeskus Lundi

case lundi case lundi

Käytännön hyödyt

  • Jätehuoltoon varattu tila huoltopihalla väheni

  • Jätehuollon kustannukset tippuivat 72 %

  • Jätehuollon laitteet palvelevat entisiä paremmin kauppakeskuksen toimintaa

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt ehdot.