Pahvipuristimet

uudet ja käytetyt pahvipuristimet ympäri Suomen

Laajasta valikoimastamme pahvipuristimet jokaiseen tarpeeseen.

Meiltä löydät pahvipuristimet varmasti jokaiseen tilaan ja tarpeeseen. Pahvipuristimemme vaihtelevat suurista teollisuuteen suunnitelluista ratkaisuista, aina pienempiin taloyhtiöratkaisuihin. Uusien pahvipuristimien lisäksi löydät meiltä myös käytettyjä eli tehdashuollettuja puristimia. Ota rohkeasti yhteyttä ja ratkaistaan jätehuoltonne ongelmat yhdessä asiantuntijoidemme kanssa!

Ota yhteyttä tai soita meille suoraan 092798110

Tutustu halutessasi laitevalikoimaamme: jätepuristimet, paalaimet ja murskaimet

Combipuristin

Räätälöimme kaikki jätehuollon ratkaisut toiveiden ja kohteiden mukaisesti. Voimme laatia toiminnallesi jätehuollon kannattavuuslaskelmat ja -analyysit, suunnitella tehokkaat keräys- ja lajitteluprosessit sekä kartoittaa jätehuollon hiilijalanjäljen.

  • Pienet ja suuret pahvipuristimet ja muut jätehuollon laitteet ympäri Suomen
  • Olemme toimittaneet pahvipuristimia mm. vähittäiskaupalle, keskusvarastoihin, erilaisille huolinta- ja kuljetusliikkeille, teollisuudelle, rakennusalalle, jätteenkäsittely-yrityksille sekä kiinteistöille.
  • Tehdaskunnostamme eli huollamme myymämme laitteet, kuten pahvipuristimet, itse - ainoina koko Euroopassa.
  • Otamme aina jätehuollon suunnittelussa ja toteutuksessa huomioon syntyvien jätteiden tyypin, määrän sekä toimintaympäristön ja kiinteistöjen olosuhteet.
  • Runsaat lisävarustevalikoimat.
  • Pahvipuristimet sopivat myös muiden jätteiden puristamiseen.

Pahvipuristimet ovat tehdaskunnostettavissa

Suuri ylpeydenaiheemme on, että ainoina koko Euroopassa tehdaskunnostamme myymämme pahvipuristimet sekä muut laitteet itse. Tämä laskee huomattavasti laitteiden elinkaarikustannuksia. Lisäksi kunnostuksen hiilidioksidipäästöt ovat vain noin kymmenesosa siitä, mitä uuden koneen valmistamisesta syntyy.

Kauttamme myös huollot pahvipuristimille valtakunnallisesti

Valtakunnallinen huoltopalvelumme päivystää ympäri vuorokauden. Kattava ja ketterä huoltoverkostomme sekä yhteistyössä toimivat kumppanit pystyvät tarjoamaan raskaitakin korjauksia nopealla vasteajalla paikallisesti toteutettuna. Lue lisää huoltopalveluistamme.

Missiomme on auttaa asiakkaitamme säästämään jätehuollon kustannuksissa sekä toimimaan ekologisemmin muun muassa vähentämällä hiilidioksidipäästöjen määrää.

Kauttamme saat myös edullisen rahoituksen pahvipuristimille sekä muille jätejärjestelmille.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, etsitpä pahvipuristinta tai muita jätehuollon ratkaisuja!

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt ehdot.